DE ACCOMODATIE

Het Logement

Logement Kortendyk beschikt over een ruime kamer met zicht op de binnentuin, waarvan u als gast gebruik kunt maken. Het logement is rookvrij en geschikt voor 2 personen. Huisdieren zijn niet toegestaan. U beschikt over een eigen opgang. U kunt gebruik maken van onze garage om uw fietsen te plaatsen.

Ontbijt en overige faciliteiten

Het logement serveert geen ontbijt maar beschikt wel over koffie- en thee faciliteiten. Ook een koelkast is aanwezig. Indien gewenst is het gebruik van een magnetron mogelijk.

Op kleine afstand bevinden zich een aantal gelegenheden waar u al vanaf 7 – 8 uur ‘s ochtends een heerlijk ontbijt kunt nuttigen. In het logement vindt u veel informatie over Gorinchem en wat er zoal in de omgeving te doen is.

Over Gorinchem

Gorinchem is een bijzonder mooie stad. Recentelijk is Gorinchem zelfs door de ANWB uitgeroepen tot de mooiste vestingstadstad van Nederland. U heeft zich van tevoren mogelijk al georiënteerd op de activiteiten die deze stad biedt.

Wandelen over de mooie vestingwallen, het Gorkums museum in de binnenstad, fietsen door de Alblasserwaard en de dijken langs de Merwede. Ook de overtocht vanuit Gorinchem met de veerpont naar Slot Loevestein en het toeristische stadje Woudrichem is zeer de moeite waard.

Het Nationaal Park de Biesbosch met het museum is een aanrader. Als u van winkelen houdt biedt de vesting mooie winkels en vergeet niet gebruik te maken van één van de vele horecagelegenheden die Gorinchem rijk is.

Gorinchem beschikt over een goede VVV waar u met uw vragen en voor uitgebreide informatie terecht kunt. Voor tips delen wij graag onze eigen kennis met onze gasten. In het logement is er voldoende informatie voor één of meerdere dagen prettig verblijf in Gorinchem.

Fietsenverhuur in Gorinchem is op diverse plaatsen mogelijk. Ook bij de VVV kunt u terecht. Wij kunnen u meerdere adressen geven om fietsen te huren.